Filtrera på

Vikt

Vikt

  • 0 kg - 750 kg

Totalvikt

Totalvikt

Flakmått

Flakmått

Kategori

Kategori

Däckstorlek i tum

Däckstorlek i tum

Tillverkare

Tillverkare

Innerhöjd

Innerhöjd

Axlar

Axlar

Enkel-axel Bromsad

En enkel-axlad bromsad släpvagn är en fantastisk lösning för kunder som behöver en pålitlig och stabil släpvagn för mindre transporter. Dessa släpvagnar har en enda axel och är utrustade med bromsar, vilket ger extra stabilitet och säkerhet vid transport. Våra enkel-axel bromsade släpvagnar finns tillgängliga i olika storlekar och modeller för att passa olika behov. De är perfekta för att transportera mindre föremål såsom trädgårdsavfall, möbler, verktyg eller andra mindre föremål.

Enkel-axel bromsade släpvagnar är lätta och enkla att manövrera, vilket gör dem till ett utmärkt val för personer som inte har erfarenhet av att köra med en släpvagn. De är också idealiska för personer som behöver transportera tunga eller stora föremål på regelbunden basis. Vi på BoonstraTrailers erbjuder högkvalitativa enkel-axlade bromsade släpvagnar till ett bra pris och strävar alltid efter att erbjuda våra kunder högsta möjliga kvalitet.

Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilken släpvagn som passar bäst för dina behov, och därför har vi ett kunnigt och hjälpsamt team av experter som är redo att hjälpa dig med allt du behöver. Om du har frågor eller funderingar om våra enkel-axel bromsade släpvagnar är du välkommen att kontakta oss när som helst. BoonstraTrailers är stolta över att erbjuda högkvalitativa enkel-axel bromsade släpvagnar som möter behoven hos alla typer av kunder. Vi är engagerade i att tillhandahålla exceptionell kundservice och vi strävar efter att göra ditt köp så smidigt och enkelt som möjligt.

Enkel-axel Bromsad från Anssems & Eduard - Boonstra Trailers AB

Aktiva filter