Filtrera på

Vikt

Vikt

  • 0 kg - 750 kg

Totalvikt

Totalvikt

Flakmått

Flakmått

Kategori

Kategori

Däckstorlek i tum

Däckstorlek i tum

Tillverkare

Tillverkare

Innerhöjd

Innerhöjd

Axlar

Axlar

Boggi Bromsad

BoonstraTrailers är stolta över att erbjuda ett brett utbud av bromsade släpvagnar, inklusive våra populära boggi bromsade släpvagnar. Dessa släpvagnar är idealiska för kunder som söker extra stabilitet och säkerhet vid transport av tunga eller stora föremål. En boggi bromsad släpvagn har två axlar monterade på en boggi, vilket ger extra stabilitet och en jämnare körning på vägen. Den bromsade utrustningen ger också extra säkerhet genom att hjälpa föraren att kontrollera hastigheten och stanna snabbare vid behov.

Vi på BoonstraTrailers erbjuder ett brett utbud av boggi bromsade släpvagnar i olika storlekar och modeller, för att passa alla typer av kunder och transportbehov. Dessa släpvagnar är idealiska för att transportera tunga föremål såsom byggmaterial, maskiner, fordon och andra tunga föremål.

Våra boggi bromsade släpvagnar är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att tåla tung användning och påfrestningar. De är också lätta att manövrera, vilket gör dem till ett utmärkt val för personer som behöver transportera tunga eller stora föremål på regelbunden basis.

Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilken släpvagn som passar bäst för dina behov, och därför har vi ett kunnigt och hjälpsamt team av experter som är redo att hjälpa dig med allt du behöver. Om du har frågor eller funderingar om våra boggi bromsade släpvagnar är du välkommen att kontakta oss när som helst.

Köp Skåpsläp Boggi Bromsad - Boonstra Trailers AB

Aktiva filter