Välj din modell

Tillverkare

Totalvikt

Lastutrymme

Innerhöjd

Axlar

SKÅPSLÄP Det finns 168 produkter.

Ett släp till den som behöver hålla sina grejer torrt och skyddat. Också bra som reklamvagn till din verksamhet! Kontakta oss om ni har funderingar eller frågor!

Underkategorier

 • Enkel-axel Obromsad

  En obromsad släpvagn  med enkel axel är en idealisk lösning för kunder som behöver en enkel och kostnadseffektiv släpvagn för mindre transporter. Dessa släpvagnar har en enda axel och är inte utrustade med bromsar, vilket gör dem enkla att använda och underhålla. Våra enkel-axlade obromsade släpvagnar finns tillgängliga i olika storlekar och modeller för att passa olika behov. De är perfekta för att transportera mindre föremål såsom trädgårdsavfall, möbler, verktyg eller andra mindre föremål.

  Enkel-axlade obromsade släpvagnar är lätta och enkla att manövrera, vilket gör dem till ett utmärkt val för personer som inte har erfarenhet av att köra med en släpvagn. De är också idealiska för personer som inte behöver transportera tunga eller stora föremål på regelbunden basis. Vi på BoonstraTrailers erbjuder högkvalitativa enkel-axel obromsade släpvagnar till ett överkomligt pris. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder högsta kvalitet till det bästa priset på marknaden.

  Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilken släpvagn som passar bäst för dina behov, och därför har vi ett kunnigt och hjälpsamt team av experter som är redo att hjälpa dig med allt du behöver. Om du har frågor eller funderingar om våra enkel-axel obromsade släpvagnar är du välkommen att kontakta oss när som helst.

 • Enkel-axel Bromsad

  En enkel-axlad bromsad släpvagn är en fantastisk lösning för kunder som behöver en pålitlig och stabil släpvagn för mindre transporter. Dessa släpvagnar har en enda axel och är utrustade med bromsar, vilket ger extra stabilitet och säkerhet vid transport. Våra enkel-axel bromsade släpvagnar finns tillgängliga i olika storlekar och modeller för att passa olika behov. De är perfekta för att transportera mindre föremål såsom trädgårdsavfall, möbler, verktyg eller andra mindre föremål.

  Enkel-axel bromsade släpvagnar är lätta och enkla att manövrera, vilket gör dem till ett utmärkt val för personer som inte har erfarenhet av att köra med en släpvagn. De är också idealiska för personer som behöver transportera tunga eller stora föremål på regelbunden basis. Vi på BoonstraTrailers erbjuder högkvalitativa enkel-axlade bromsade släpvagnar till ett bra pris och strävar alltid efter att erbjuda våra kunder högsta möjliga kvalitet.

  Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilken släpvagn som passar bäst för dina behov, och därför har vi ett kunnigt och hjälpsamt team av experter som är redo att hjälpa dig med allt du behöver. Om du har frågor eller funderingar om våra enkel-axel bromsade släpvagnar är du välkommen att kontakta oss när som helst. BoonstraTrailers är stolta över att erbjuda högkvalitativa enkel-axel bromsade släpvagnar som möter behoven hos alla typer av kunder. Vi är engagerade i att tillhandahålla exceptionell kundservice och vi strävar efter att göra ditt köp så smidigt och enkelt som möjligt.

 • Boggi Obromsad

  BoonstraTrailers har ett brett utbud av obromsade släpvagnar för att möta behoven hos alla typer av kunder. En av våra mest populära typer av obromsade släpvagnar är boggi obromsad släpvagn. En boggi obromsad släpvagn är en pålitlig och stabil lösning för att transportera tunga eller stora föremål. Dessa släpvagnar har två axlar som är monterade i en boggi, vilket ger extra stabilitet och säkerhet vid transport.

  Vi på BoonstraTrailers erbjuder boggi obromsade släpvagnar i olika storlekar och modeller för att passa alla typer av behov. Dessa släpvagnar är idealiska för att transportera stora föremål såsom byggmaterial, maskiner, fordon och andra tunga föremål.

  Boggi obromsade släpvagnar är lätta och enkla att manövrera, vilket gör dem till ett utmärkt val för personer som behöver transportera tunga eller stora föremål på regelbunden basis. De är också idealiska för personer som inte har erfarenhet av att köra med en släpvagn. Vi på BoonstraTrailers är stolta över att erbjuda högkvalitativa boggi obromsade släpvagnar till överkomliga priser. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder högsta kvalitet till det bästa priset på marknaden.

  Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilken släpvagn som passar bäst för dina behov, och därför har vi ett kunnigt och hjälpsamt team av experter som är redo att hjälpa dig med allt du behöver. Om du har frågor eller funderingar om våra boggi obromsade släpvagnar är du välkommen att kontakta oss när som helst.

 • Boggi Bromsad

  BoonstraTrailers är stolta över att erbjuda ett brett utbud av bromsade släpvagnar, inklusive våra populära boggi bromsade släpvagnar. Dessa släpvagnar är idealiska för kunder som söker extra stabilitet och säkerhet vid transport av tunga eller stora föremål. En boggi bromsad släpvagn har två axlar monterade på en boggi, vilket ger extra stabilitet och en jämnare körning på vägen. Den bromsade utrustningen ger också extra säkerhet genom att hjälpa föraren att kontrollera hastigheten och stanna snabbare vid behov.

  Vi på BoonstraTrailers erbjuder ett brett utbud av boggi bromsade släpvagnar i olika storlekar och modeller, för att passa alla typer av kunder och transportbehov. Dessa släpvagnar är idealiska för att transportera tunga föremål såsom byggmaterial, maskiner, fordon och andra tunga föremål.

  Våra boggi bromsade släpvagnar är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att tåla tung användning och påfrestningar. De är också lätta att manövrera, vilket gör dem till ett utmärkt val för personer som behöver transportera tunga eller stora föremål på regelbunden basis.

  Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilken släpvagn som passar bäst för dina behov, och därför har vi ett kunnigt och hjälpsamt team av experter som är redo att hjälpa dig med allt du behöver. Om du har frågor eller funderingar om våra boggi bromsade släpvagnar är du välkommen att kontakta oss när som helst.

per sida
Visar 1 - 12 av 168 artiklar
Visar 1 - 12 av 168 artiklar

Follow us on Facebook