Filtrera på

Vikt

Vikt

  • 0 kg - 99 kg

Kategori

Kategori

Tillverkare

Tillverkare

RAMPER

Ramper är ett oumbärligt verktyg för att lasta av och på tunga föremål från släpet på ett säkert och effektivt sätt. Ramper kan användas för en rad olika ändamål, inklusive att transportera maskiner och fordon.

Det finns olika typer av ramper att välja mellan beroende på dina behov och preferenser. En vanlig typ av ramp är den teleskopiska rampen, som kan justeras i längd och höjd för att passa olika släpvagnar och lastbilar. Denna typ av ramp kan vara särskilt användbar om man behöver lasta tunga föremål med hög höjd.

En annan vanlig typ av ramp är den fasta rampen, som är perfekt för att lasta och lossa mindre tunga föremål. Dessa ramar är vanligtvis tillverkade av stål eller aluminium, vilket ger dem en hög hållbarhet och stabilitet.

För att välja rätt ramp för dina behov är det viktigt att ta hänsyn till lastkapaciteten på din släpvagn eller lastbil samt de dimensioner som krävs för att lasta dina föremål på ett säkert och effektivt sätt. Det är också viktigt att tänka på den miljö där rampen ska användas, inklusive underlag och väderförhållanden.

Att välja rätt ramp kan göra en stor skillnad när det gäller att lasta tunga föremål på och av ditt släp. Det kan också bidra till att minska risken för skador på föremål och personer. Om du har frågor eller funderingar kring våra ramper kan det vara bra att kontakta oss för att säkerställa att du väljer rätt ramp för dina behov.

Aktiva filter