Filtrera på

Vikt

Vikt

  • 0 kg - 1 000 kg

Totalvikt

Totalvikt

Flakmått

Flakmått

Kategori

Kategori

Lasthöjd

Lasthöjd

Tipp funktion

Tipp funktion

Däckstorlek i tum

Däckstorlek i tum

Tillverkare

Tillverkare

Axlar

Axlar

MULTISLÄP

Ett multisläp, eller multitransport, är ett flexibelt och praktiskt sätt att transportera nästan vad som helst. Dessa släp är utformade för att vara mångsidiga och användbara för att lasta allt från tunga maskiner till mindre fordon och utrustning.

En av de främsta fördelarna med ett multisläp är dess anpassningsförmåga. Dessa släp kommer vanligtvis med flera olika konfigurationer och tillbehör, som gör det möjligt att justera lastningskapaciteten och lastningsmetoderna efter behovet. Ramper, vinschar och vevbara stödhjul är bara några exempel på det sortiment av funktioner som ofta finns tillgängliga för dessa släp.

Ramperna på ett multisläp är särskilt viktiga, eftersom de gör det möjligt att enkelt lasta och lossa tunga föremål. Beroende på släpets konfiguration kan ramperna vara justerbara i höjd och bredd, så att de passar perfekt för det som ska lastas. Dessutom kan rampsystemen ofta anpassas efter specifika fordonstyper, vilket gör det möjligt att transportera en mängd olika fordon på samma släp.

Slutligen är ett kraftigt vevbart stödhjul en viktig del av ett multisläp. Dessa hjul är ofta tillverkade av tungt material för att klara av hög belastning och ge stabilitet när lasten är på släpet. De kan också enkelt justeras upp eller ner för att matcha höjden på bilens dragkrok.

Det finns flera fördelar med att använda ett multisläp för transport. För det första är de mycket mångsidiga och anpassningsbara, vilket gör det möjligt att transportera en mängd olika typer av last. För det andra är de också mycket praktiska, eftersom de kan användas för att transportera flera fordon eller maskiner på samma gång, vilket sparar både tid och pengar. Slutligen är de också mycket säkra, eftersom de är konstruerade för att hålla hög belastning och ge stabilitet under transporten.

Om du har några frågor eller funderingar kring multisläp, tveka inte att kontakta oss. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med multitransport och hjälper dig gärna att hitta det bästa alternativet för dina behov.

Aktiva filter