BoonstraTrade är en importör av högkvalitativa släpvagnar från Anssems, Eduard och Humbaur i Nederländerna. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett stort utbud av släpvagnar som passar alla behov till konkurrenskraftiga priser.

Vi importerar direkt från fabriken vilket gör att vi kan hålla hög kvalitet samtidigt som vi kan erbjuda lägre priser till våra kunder. Våra släpvagnar tillverkas av robotar vilket garanterar en jämn kvalitet på alla produkter. Vi har ett stort lager med släpvagnar i Holland och oftast har vi även ett 20-tal släpvagnar hemma i lager här i Forshaga för direktleverans.

Vi kan erbjuda specialbyggda släpvagnar för att möta våra kunders unika behov och strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen. Vi är måna om att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp och erbjuder därför bra garantier och rådgivning.
Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om våra produkter. Vi svarar alltid på alla frågor och ger gärna våra kunder den hjälp och rådgivning de behöver för att göra det bästa valet när det gäller släpvagnar. Tack för att du väljer BoonstraTrade!

BoonstraTrade

boonstratrade.se och billigaslap.se är en del av BoonstraTrade

Traktorgatan 2
66731 Forshaga
Tel: +46 (0) 70 3242 032
VAT-ID nr: SE730531505801