Välj din modell

Tillverkare

Totalvikt

Lastutrymme

Innerhöjd

Axlar

Enkel-axel Obromsad Det finns 31 produkter.

En obromsad släpvagn  med enkel axel är en idealisk lösning för kunder som behöver en enkel och kostnadseffektiv släpvagn för mindre transporter. Dessa släpvagnar har en enda axel och är inte utrustade med bromsar, vilket gör dem enkla att använda och underhålla. Våra enkel-axlade obromsade släpvagnar finns tillgängliga i olika storlekar och mod...

En obromsad släpvagn  med enkel axel är en idealisk lösning för kunder som behöver en enkel och kostnadseffektiv släpvagn för mindre transporter. Dessa släpvagnar har en enda axel och är inte utrustade med bromsar, vilket gör dem enkla att använda och underhålla. Våra enkel-axlade obromsade släpvagnar finns tillgängliga i olika storlekar och modeller för att passa olika behov. De är perfekta för att transportera mindre föremål såsom trädgårdsavfall, möbler, verktyg eller andra mindre föremål.

Enkel-axlade obromsade släpvagnar är lätta och enkla att manövrera, vilket gör dem till ett utmärkt val för personer som inte har erfarenhet av att köra med en släpvagn. De är också idealiska för personer som inte behöver transportera tunga eller stora föremål på regelbunden basis. Vi på BoonstraTrailers erbjuder högkvalitativa enkel-axel obromsade släpvagnar till ett överkomligt pris. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder högsta kvalitet till det bästa priset på marknaden.

Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilken släpvagn som passar bäst för dina behov, och därför har vi ett kunnigt och hjälpsamt team av experter som är redo att hjälpa dig med allt du behöver. Om du har frågor eller funderingar om våra enkel-axel obromsade släpvagnar är du välkommen att kontakta oss när som helst.

Mer
per sida
Visar 13 - 24 av 31 artiklar
Visar 13 - 24 av 31 artiklar

Follow us on Facebook