Filtrera på

Vikt

Vikt

  • 0 kg - 335 kg

Totalvikt

Totalvikt

Flakmått

Flakmått

Kategori

Kategori

Lasthöjd

Lasthöjd

Tipp funktion

Tipp funktion

Däckstorlek i tum

Däckstorlek i tum

Tillverkare

Tillverkare

Axlar

Axlar

BILTRANSPORTER

En trailer för biltransport är ett måste för alla som är intresserade av rally eller folkrace. Att ha en egen trailer gör det möjligt att ta med sig bilen till tävlingar och evenemang på ett enkelt och smidigt sätt. Det är också ett bra sätt att säkerställa att bilen transporteras på ett säkert och skyddat sätt.

Det finns olika typer av trailers för biltransport att välja mellan, beroende på behov och preferenser. En vanlig typ av trailer är en öppen variant, där bilarna lastas på plattformen och sedan fästs med hjälp av surrningsband eller liknande. Det finns också stängda trailers, som kan skydda bilarna från väder och vind under transporten.

Oavsett vilken typ av trailer man väljer är det viktigt att se till att den är av hög kvalitet och säker att använda. Det är också viktigt att se till att man har rätt typ av dragfordon för att dra trailern på ett säkert och effektivt sätt.

Om du är intresserad av att köpa en trailer för biltransport eller har frågor och funderingar kring detta, tveka inte att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att hitta den bästa lösningen för deras behov och kan ge dig råd och vägledning för att hitta rätt trailer för dig.


För den som är i ett behov av lasta många bilar lätt eller vill ha sin egen biltransport till rally eller folkrace! Kontakta oss om ni har funderingar eller frågor!

Aktiva filter