Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Totalvikt

Totalvikt

Flakmått

Flakmått

Tillverkare

Tillverkare

BÅT-TRAILERS

Båttrailers är oumbärliga för alla båtägare som behöver transportera sin båt från en plats till en annan. Oavsett om du har en mindre båt eller en större båt med en tyngre vikt finns det båttrailers tillgängliga hos oss för att passa dina behov.

Båttrailers kan användas för att transportera många olika modeller av båtar, från mindre fiskebåtar till stora segelbåtar. Det är viktigt att välja rätt båttrailer för din specifika modell av båt för att säkerställa en säker och effektiv transport.

Vi har båttrailers för båtar som väger mellan 350 kg och 3500 kg. Det är viktigt att se till att trailern har tillräcklig lastkapacitet för att hantera din båts vikt och dimensioner. Om du är osäker på vilken trailer som passar din båt är det viktigt att kontakta oss för att säkerställa att du väljer rätt trailer för dina behov.

Vi har många olika typer av båttrailers att välja mellan, inklusive rullande båttrailers och båttrailers som kräver en kran eller vinsch för att lyfta båten på och av trailern. Det är viktigt att välja en trailer som är enkel att använda och manövrera, särskilt om du behöver transportera din båt på egen hand.

Båttrailers till många olika modeller båtar från 350kg upp till 3500kg. Kontakta oss om din modell inte finns på hemsida så skicka vi en offert.

Aktiva filter