Välj din modell

Totalvikt

Lastutrymme

Tillverkare

Pris

11685 kr - 130260 kr
BÅT-TRAILERS Det finns 33 produkter.

Båttrailers är oumbärliga för alla båtägare som behöver transportera sin båt från en plats till en annan. Oavsett om du har en mindre båt eller en större båt med en tyngre vikt finns det båttrailers tillgängliga hos oss för att passa dina behov.

Båttrailers kan användas för att transportera många olika modeller av båtar, från mindre fiskebåtar t...

Båttrailers är oumbärliga för alla båtägare som behöver transportera sin båt från en plats till en annan. Oavsett om du har en mindre båt eller en större båt med en tyngre vikt finns det båttrailers tillgängliga hos oss för att passa dina behov.

Båttrailers kan användas för att transportera många olika modeller av båtar, från mindre fiskebåtar till stora segelbåtar. Det är viktigt att välja rätt båttrailer för din specifika modell av båt för att säkerställa en säker och effektiv transport.

Vi har båttrailers för båtar som väger mellan 350 kg och 3500 kg. Det är viktigt att se till att trailern har tillräcklig lastkapacitet för att hantera din båts vikt och dimensioner. Om du är osäker på vilken trailer som passar din båt är det viktigt att kontakta oss för att säkerställa att du väljer rätt trailer för dina behov.

Vi har många olika typer av båttrailers att välja mellan, inklusive rullande båttrailers och båttrailers som kräver en kran eller vinsch för att lyfta båten på och av trailern. Det är viktigt att välja en trailer som är enkel att använda och manövrera, särskilt om du behöver transportera din båt på egen hand.

Båttrailers till många olika modeller båtar från 350kg upp till 3500kg. Kontakta oss om din modell inte finns på hemsida så skicka vi en offert.

Mer

Underkategorier

  • Motorbåt

    En motorbåttrailer är en oumbärlig tillgång för alla som äger en motorbåt och behöver transportera den från en plats till en annan. Genom att använda en motorbåttrailer kan man säkert och effektivt transportera sin båt till sjön, havet eller floden och sedan tillbaka hem igen. När man väljer en motorbåt trailer är det viktigt att se till att trailern har tillräcklig lastkapacitet för att hantera båtens vikt och dimensioner. 

    Vi erbjuder motorbåttrailers i olika storlekar och modeller för att passa olika typer av motorbåtar. De vanligaste typerna av motorbåttrailers är de rullande typen, som är lätta att manövrera och använda. De passar särskilt bra för mindre båtar eller båtar med en lättare vikt. För större motorbåtar kan man behöva använda en kran eller en vinsch för att lyfta båten på och av trailern. Detta kräver särskilda försiktighetsåtgärder för att säkerställa att båten lyfts och sänks på ett säkert sätt.

    Att välja rätt motorbåttrailer är avgörande för att säkerställa en säker och effektiv transport av båten. Det är viktigt att se till att trailern har en tillräcklig lastkapacitet för att hantera båtens vikt och dimensioner. Våra motorbåt trailers är utrustade med lämplig belysning och bromssystem för att säkerställa att trailern är säker att använda på vägarna.

  • Gummibåt
  • Segelbåt
per sida
Visar 1 - 12 av 33 artiklar
Visar 1 - 12 av 33 artiklar

Follow us on Facebook